asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

΄΄Αν έχεις κέφι διάβαινε΄΄... μας είπαν στην Ανάβρα Αγιάς κι έγινε ο χαμός!!!

΄΄Αν έχεις κέφι διάβαινε΄΄... μας είπαν στην Ανάβρα Αγιάς κι έγινε ο χαμός!!!

Μιά επιβλητική γιορτή της Καθαρής Δευτέρας στην Ανάβρα έκανε τον κόσμο του Δήμου  Αγιάς και όχι μόνο, να συναντηθεί στην Πλατεία του χωριού για να ξεφαντώσει και να ανταλλάξει ευχές και χρόνια πολλά.

Οί Αναβριώτες... πολύ καλά προετοιμασμένοι υποδέχθηκαν τον κόσμο δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Απο την πρώτη στιγμή υπήρχε η αίσθηση μιας οργανωμένης φιέστας με φόντο το γιορτινό της ημέρας.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Γρηγόρης Μπουρντένας, έκανε την εκκίνηση κι απευθυνόμενος στον κόσμο υποσχέθηκε ακόμα πιό ουσιαστικές παρεμβάσεις σε κάθε περίπτωση γιορτής και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Μετέφερε παράλληλλα και μήνυμα συμπαράστασης του Δημάρχου Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα που υπογράμιζε μεταξύ άλλων, τόσο την ευαισθησία του, όσο και την υποστήριξη σε ενέργειες που προάγουν, ήθη έθιμα και πολιτισμό στον τόπο μας.

Ο κ. Μπουρντένας εμφανώς ενθουσιασμένος απ την μεγάλη συμμετοχή μας εξέπληξε με το γοητευτικό του χιούμορ επικαλούμενος τη λαική ρήση ότι ΄΄το καλό πράμα αργεί να γίνει΄΄ αφού για 30 λεπτα καθυστέρησε η διανομή της φασολάδας.
Ο κόσμος τον αντάμειψε μ ένα δυνατό και μακρόσυρτο χειροκρότημα!!!

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κι αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης ευχήθηκε στον κόσμο, χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.

Άκρως καταλυτική και παράλληλα εντυπωσιακή ήταν η παρέμβαση της Αντιδημάρχου Αγιάς κας Χριστίνα Γιανουλλέα με την πρότασή της... οι Σύλλογοι και οι φορείς της Ανάβρας άσχετα με το αντικείμενό τους να συνδράμουν από κοινού  ώστε κάθε φορά, οι γιορτές στην Ανάβρα να πετυχαίνουν το στόχο τους, σαν σήμερα.

Η γλυκήτητα και το χαμόγελο των γυναικών του χωριού μοιράστηκε σε όλο τον κόσμο αφού με κόπο και ευχαρίστηση εξυπηρετούσαν κάθε στιγμή όλες τις ανάγκες της γιορτινής μέρας. Άνοιξαν το χορό και παρέσυραν όλους για να συνεχίσουν ώς αργά το βράδυ το ξέφρενο γλέντι.

Κανείς απ τους διοργανωτές δεν έκρυψε τη συγκίνησή του καθώς εισέπραταν τα καλύτερα σχόλια ντόπιων και επισκεπτών ενω ο Πρόεδρος της Κοινότητας του χωριού συνέχισε με μοναδικό τρόπο να λέει ότι η Ανάβρα σαν ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Δήμου Αγιάς θα συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Πόση χαρά ζωγραφίστηκε στα προσωπάκια των παιδιών με τον διαγωνισμό υψηλότερης πτήσης χαρταετού δεν είναι δυνατόν να την περιγράψουμε σε μερικές αράδες. Μπράβο στους εμπνευστές της ιδέας

Η σελίδσ μας κάλυψε όλη την εξέλιξη της εκδήλωσης με φωτογραφικό υλικό και Video που θα ανταρτηθεί σε λίγες ώρες, αφού μονταριστούν τα πλάνα. Διαπιστώσαμε παράλληλα την ηγετικό προφίλ που διαθέτει από καταβολές η Ανάβρα ώστε να αποτελεί σημαντικό εμπορικό πόλο έλξης και διασκέδασης και πόσο μάλλον δεν είναι τυχαίο αφού σήμερα διατηρεί σε πλήρη λειτουργία σύγχρονα SuperMarkets πρατήρια καυσίμων Φαρμακείο και ιατρείο.

Μεγάλη τιμή για τον Στέργιο Χατζούλη
Εκπληκτική... η Καρναβαλική βραδιά στο Γερακάρι Αγ...
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
689 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1401 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
856 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
743 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
865 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1059 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.