asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Μικρά θαύματα μεγάλες αλήθειες στον Αετόλοφο

businessgirl6

Όταν τα παιδιά ξεπερνούν τους μεγαλύτερους σε φαντασία αυτό μπορεί να δώσει δύναμη κι ελπίδα σε μια κοινωνία που μαστίζεται από κάθε λογής προβλήματα τα τελευταία χρόνια.

Οι μικρούλες κι οι μικρούληδες πάλι πρωταγωνιστές στο χωριό αφού σκέφτηκαν αποφάσισαν και οργάνωσαν σύμφωνα με τη φαντασία τους μια μικρή επιχείρηση για να κατασκευάζουν βραχιολάκια και αναμνηστικά δώρα. Το χώρο που τους παρέχει ο Αγροτικός Συνεταιρισμος για προβολή παιδικών ταινιών τα βραδάκια του καλοκαιριού τον μετέτρεψαν για την ήμερα σε μαγαζάκι και το ονόμασαν ΄΄Business girl΄΄ καθώς τα κορίτσια έχουν και την αριθμητική υπεροχή άλλα και το γενικό πρόσταγμα. Τα αγόρια ακολουθούν τις εντολές αφού τοποθετουνται σαν φύλακες για να μην κλέψουν οι ''κακοί''το μαγαζί.

Έχουν αναλάβει η καθεμιά το πόστο της. Έχουν Πρόεδρο Ταμία Γραμματέα αλλά και εργαστήριο κατασκευής. 

Εμείς είμαστε συνεταιρισμός παιδιών Αετολοφου, δηλώνουν χαρακτηριστικά και μάλιστα πριν λίγες μέρες έκαναν τα εγκαίνια με προσκεκλημένου όλους τους μπαμπάδες και μαμάδες.

Οι μεγαλύτεροι σοκαρίστηκαν ευχάριστα και μη πιστεύοντας στα μάτια τους χειροκρότησαν τις μικρές ψυχούλες και τους επιβράβευσαν με την αγορά των υπέροχων κατασκευών τους.

Τόση χαρά, σε παιδιά που συγκέντρωσαν με τη δουλειά τους χρήματα με κοινή προσπάθεια, δεν ξαναείδαμε. Όλο το χωριό τους τίμησε με χαμόγελο και αγορές.

Μα αν πούμε για τα εγκαίνια τι να πρωτοπεριγράψουμε. Έβγαλαν λόγο, έκοψαν κορδέλα εγκαινίων, είχαν ετοιμάσει παγωμένα νερά αναψυκτικά και σνακ για τον κόσμο. Από νωρίς ο χώρος άστραφτε από καθαριότητα και τα προσωπάκια τους φεγγοβολούσα ευτυχία.

Όλα ήταν τέλεια κι από κείνη την ήμερα ανοίγουν το μαγαζάκι τους 10 00 με 13 00 και 18 00 με 20 00 για όσο θα διαρκούν οι διακοπές στο χωριό.

Ηθικό δίδαγμα ότι προσφέραμε μια ελιά σ αυτά τα παιδιά και μας επέστρεψαν ένα δοχείο λάδι. Μπράβο στους γονείς που τους προμήθευσαν την πρώτη ύλη.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό των εγκαινίων και του χώρου δραστηριότητας.

Άντρο αδέσποτων σκυλιών έχει γίνει ο Αετόλοφος
Βραδιές παιδικού κινηματογράφου στον Αετόλοφο αυτό...
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
715 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1427 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
881 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
765 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
884 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1077 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.