asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Προσφορά υγείας στο χωριό απ την Ομάδα Ιντερνετ Αετολόφου

Προσφορά υγείας στο χωριό

Με ισχυρά αντανακλαστικά και με σεβασμό στην τρίτη ηλικία η Ομαδα Ιντερνετ του χωριού μας εγκατέστησε ένα νέο υπολογιστή για τις ανάγκες χρήσης του Αγροτικού Ιατρού.
Τα προβλήματα ήταν πολλά το τελευταίο διάστημα. Η δυσλειτουργία δεν επέτρεπε πολλες φορές τη συνταγογράφηση με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συγχωριανών μας και πόσο μάλλον των γεροντότερων.
Σήμερα τα προβλήματα ήταν αρχικά αξεπέραστα αλλά μετά την επαφή που είχε ο Δημοτικός Σύμβουλος και συγχωριανός μας Ιωάννης Αργυρούλης με τον τεχνικό του Wi-Fi Αετολόφου κ. Δημήτρη Μουλούδη... όλα κύλισαν ομαλά και η βλάβη αποκαταστάθηκε.
Η χαρά και η συγκίνηση των ανθρώπων τρίτης ηλικίας για την αμεση λύση του προβλήματος μέσα σε 20 λεπτά ήταν έκδειλη στα προσωπά τους.
Βελτιώσαμε και σταθεροποιήσαμε τη σύνδεση του Ιντερνετ στο Ιατρείο με τον γιατρό του χωριού να δηλώνει ανακουφισμένος που επιτέλους υπάρχει μια γρήγορη σύνδεση η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Αγροτικού Ιατρείου.
Η Ομαδα του Ιντερνετ Αετολόφου υπογραμίζει ρητά και κατηγορηματικά ότι η προσφορά του νέου υπολογιστή είναι ΔΩΡΕΑ και χωρίς καμιά ιδιοτέλεια. Απλά όπως δήλωσε και δια ζώσης πολλές φορές και ο Δήμαρχος Αγιάς κ. Γκουντάρας... τέτοιες πρωτοβουλίες πολιτών επικροτούνται αφού αναβαθμίζουν και προάγουν την ποιότητα ζωής στις Τοπικές Κοινωνίες.
Το δεύτερο μικρό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι κι ο εκτυπωτής στο χώρο του Ιατρείου δεν λειτουργεί γι αυτό θα χρειαστεί η άμεση αντικατάσταση του. Η αξία του ισως να μην ξεπερνάει τα 60€. Όμως είναι απαραίτητος.
Σαφως και δεν είναι η στιγμή να πούμε ποιός και γιατί πρέπει να φροντίσει γι αυτό.... Πρέπει να γίνει όμως.

Παρέμβαση υψηλής αισθητικής... στον Αετόλοφο.
Λαμπερές και όμορφες οι Αετολοφίτισες γλεντοκοπούσ...
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
713 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1427 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
879 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
764 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
883 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1077 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.