asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Χρήστος Ηλιάδης η ταυτότητα και η ψυχή του τοπικού ποδοσφαίρου στον Αετόλοφο.

Χρήστος Ηλιάδης η ταυτότητα και η ψυχή του τοπικού ποδοσφαίρου στον Αετόλοφο.

Ο βετεράνος του αθλητισμού που ακόμα και σήμερα δηλώνει παρών μέσα από άλλο μετερίζι. Σαν προπονητής πλέον προσπαθεί να εμφυσήσει γνώση ήθος και αθλητική πειθαρχεία στους ποδοσφαιριστές του Αετού Αετολόφου.
Αυτός ο συγχωριανός μας λοιπόν άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού στην ιστοσελίδα μας και μας μίλησε από καρδιάς για τους στόχους που έχει βάλει ο ίδιος για την ομάδα.
Ήρεμος γλυκητατος και με θερμή φιλοξενία καθώς και η κυρία Ηλιάδη για το καλό της παρέας και της συζήτησης... μας ετοίμασε και μεζεδάκι με μπυρίτσα.

Η κουβέντα μας ξεκίνησε με τον κ. Ηλιάδη να επισημαίνει ότι χαίρεται που το χωριό μας έχει και μια ηλεκτρονική εφημερίδα μέσα απ την ιστοσελίδα aetolofos.gr.
Θεωρεί ότι τέτοιες προσπάθειες αν μη τι άλλο αναβαθμίζουν και προάγουν την ποιότητα ζωής στον Αετόλοφο όπως ακριβώς και ο ίδιος σε κάθε αγωνιστική καταθέτει την ψυχή του ωστε η ομάδα μας να φιγουράρει σε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας.

Δεν θεωρεί ουτοπία την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία ώστε και τα ΄΄παιδιά΄΄ όπως στοργικά αποκαλεί τους παίχτες του να έχουν ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες.

Υπογραμμίζει δε ότι το έμψυχο υλικό αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από άριστους χαρακτήρες. Τους κοιτάζω στα μάτια πριν από κάθε μάχη και με καταλαβαίνουν απόλυτα τι ζητάω απ αυτούς.

Δεν μπορώ να αφήσω έτσι αυτά τα παιδιά. Ισως με κάνουν εκρητκτικό κάποιες εξωγεννείς κακόβουλες παρεμβάσεις που στόχο έχουν να πλήξουν το γόητρο και την προοπτική της ομάδας αλλά θέλω να πώ ότι δε χάνω το στόχο μου. Αλλωστε αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν αφού κάπως έτσι συμβαίνει και σε μαγάλα σωματεία.

ΕΡ: Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας του Αετού Αετολόφου
ΑΠ: Λειτουργούμε σε τρείς κυρίως άξονες. Στον πρώτο, θεωρώ το ποδόσφαιρο σαν ένα σπορ όπου τα παιδιά θα γυμναστούν και θα αθληθούν και οι άλλοι δύο είναι: Προαγωνιστικά και αγωνιστικά, με στόχο να φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΕΡ: Πως αξιολογείται τους παίκτες σας; Πως καταρτίζεται την 11αδα
ΑΠ: Μετά από κάθε προπόνηση είμαι αναγκασμένος να κάνω την αποτίμηση για να φτάσω να καταρτίσω την 11αδα. Βέβαια το αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς και αξιολόγησης, για τον φίλαθλο είναι η εικόνα της ομάδας την Κυριακή στο γήπεδο. Όταν καταφέρνω να πετύχω το καλύτερο δυνατό συνδυασμό, αυτό θα φανεί και μες το παιχνίδι.

ΕΡ: Τι χρειάζεται ένας προπονητής για να παράξει έργο;
ΑΠ: Σύμφωνα με  τα χαρακτηριστικά των παικτών να έχει ξεκάθαρο πλάνο σε ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση του παιχνιδιού, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αυτό το πλάνο πρέπει να το καταλαβαίνουν  και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ώστε να το υπηρετήσουν.

ΕΡ: Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει ένας προπονητής επιτυχημένος
ΑΠ: Η εμπειρία ως ποδοσφαιριστής έχει να προσφέρει πολλά. Να κατανοείς την ψυχοσύνθεση του ποδοσφαιριστή ώστε να τον βοηθάς κατάλληλα.

ΕΡ.: Κλείνοντας αυτήν την συνέντευξη... Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας ως προπονητής του Αετού Αετολόφου;
ΑΠ: Κάθε φορά προσπαθώ κι εγώ ο ίδιος να μαθαίνω πράγματα, να βελτιώνομαι, να κάνω την αποτίμηση της κάθε προπόνησης, για να μπορώ να γίνομαι καλύτερος. Νοιώθω πολύ ευχαριστημένος που έχω την ευθύνη για τον Αετό Αετολόφου από τη θέση του προπονητή, μια ομάδα που προοδεύει και οργανώνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα.

Κύριε Ηλιάδη, σας ευχαριστούμε που μοιρασθήκατε τις απόψεις σας και σας ζητούμε στην επόμενη συνάντησή μας να κάνουμε μια αναδρομή στην πορεία της ποδοσφαιρική σας καριέρας και την οποία θα παρουσιάσουμε μέσα απ την σελίδα μας....

Η φωτογραφία του άρθρου είναι ένα πραγματικό κειμήλιο για την οικογένεια Ηλιάδη που μας παραπέμπει στις εποχές που ο Χρήστος και οι άλλοι συμπαίκτες του όργωναν τα τοπικά πρωταθλήματα με αξιοζήλευτα αποτελέσματα για τον Αετό Αετολόφου

 

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με άρωμα γυναίκα...
Πυρκαγιά στον Αετολοφο (συμβαίνει τώρα Vid)
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
713 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1427 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
879 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
764 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
883 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1077 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.