asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Αετόλοφος: Αξίζει να σωθεί η κοινωνία που θέλουμε να σώσουμε;

Αξίζει να σωθεί η κοινωνία που θέλουμε να σώσουμε; Αξίζει να σωθεί η κοινωνία που θέλουμε να σώσουμε;

Αξίζει να σωθεί η κοινωνία που θέλουμε να σώσουμε; Αυτό το ερώτημα «ταλανίζει» το μυαλό μου από την περασμένη εβδομάδα, μετά τις αντιδράσεις πολλών ευτυχώς, όχι των περισσότερων για την απουσία μου απ το χωριό για λίγο διάστημα.
Σενάρια που αγγίζουν τα όρια της αηδίας να με φέρνουν ως απών απ τα δοιηκητικά δρώμενα της Κοινότητας Αετολόφου όπου εκλέχθηκα Κοινοτικός Σύμβουλος κι οτι εγκατέλειψα το χωριό.

Ουτε ενα τηλεφώνημα εστω μια ερώτηση του στυλ... ΄΄εισαι καλα;΄΄ Μου κανε φοβερή εντύπωση.

Εχω να πώ λοιπόν οτι δεν διαπραγματεύομαι το κοινωνικο η πολιτιστικό βιογραφικό μου το οποίο κατέθεσα στην τοπική κοινωνία εδω και παρα πολλά χρόνια.

Ρωτώ

Ελειψα απο καποιο Κοινοτικό Συμβούλιο και δεν το ξέρω.
Μου κοινοποιηθηκε καποια απόφαση Προέδρου που θα παει μπροστα τον τοπο μας και την απέριψα;

Δεν θα απαντω καθε φορά σε τετοιου ειδους σενάρια απ οπου κι αν προερχονται. Ουτε θα ασχολούμαι με γραφικές φιγούρες μελανιασμένες απ το ποτό που διοχετεύουν κάθε νοσηρή άποψη για μένα.
Με τις εκλογές ο Αετολοφίτης/σα έδωσε σαφή εντολή για τον τρόπο που θέλουν να εκπροσωπηθούν τα συμφέροντά τους. Μου δωσαν την εντολή να είμαι ο επόμενος του πλεοψηφίσαντα υποψηφίου και αυτο θα το τιμήσω οπως και να χει.
Μέσα απ την επαγγελματική μου πορεία ως ραδιοφωνικός παραγωγό και δημοσιογράφος για πολλά χρόνια απέκτησα την ικανότητα να ακουώ τους συνομιλητές μου σε αυτά που εχουν να μου πουν αλλά και για αυτά που δε λένε.

Δεν έχω δώσει την εντολή σε κανένα να με εκπροσωπεί στο χωριό και να χρησιμοποιηεί το ονομά μου για ιδιοτελής σκοπούς και δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να στοχεύει. Θα διατηρήσω κάθε νομιμο δικαιωμα που μου δίνει η πολιτεία για να προστατεψω το ονομα μου τη συνεισφορά στα κοινά και την προσωπικη μου ζωή.

Αγαπώ που κατάγομαι απο ενα χωριό σαν τον Αετόλοφο. Τη χωριατίλα ομως δεν τη δεχομαι με τίποτα. Αν δεν εχω βάλει ενα λιθαράκι για να παει ο τόπος μπροστά ας το επισημάνει καποιος δημόσια και θα δούμε ποιο θα ναι το αποτέλεσμα.
Σίγουρα έχω τη δυναμη υγιών ανθρώπων στον Αετόλοφο που με στήριξαν και μπορώ να ξεκουράζω τη σκέψη μου όταν βρισκομαι στο χωριό.

Γνωρίζω όπως και όλοι μας ότι υπάρχουν οι συμπάθειες και οι αντιπάθεις. Η αντιπάθεια που μπορεί να νοιώθουμε για κάποιον δεν το καθιστά αυτόματα και ανίκανο.

Καταλήγοντας θέλω να πώ πως έχω κάνει μια μακρά επικοδομητική συζήτηση με τον Πρόεδρο τον κ. Γκούμα και γνωρίζει πολύ καλα τις σκέψεις μου. Σαφώς του επεσήμανα οτι εχει τον πρωτο λόγο για να βάλει μπροστά την μηχανή που λεγεται Κοινότητα Αετολόφου. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια άσχημη κατάσταση στην οποία δεν έχει περιέλθει ποτέ το χωριό μας. Και γι αυτό άλλωστε θα κριθούμε όλοι.

Τέλος
Τα επόμενα άρθρα μου θα χουν να κάνουν με τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα του Αετολόφου όσο και με αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Μουλούδης
Κοινοτικός Συμβουλος
Κοινότητας Αετολόφου

28η Οκτωβρίου: Επιστροφή στην κανονικότητα στην Κο...
Αετόλοφος: Τόσοι νέοι άνθρωποι σ αυτό το χωριό... ...
 
Αετόλοφος
28 Μαρτίου 2020
10:38 Σαββατο 28 Μαρτιου κουδουνιζει το τηλεφωνο μου. Απαντω για να ακουσω μια κουρασμενη φωνη και ταυτοχρονα γεματη ευγ...
346 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
28 Μαρτίου 2020
Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιειθεί την Δευτέρα 30 Μαρτίου από τις 08 00 μέχρι τις 12 00 στις περιοχές...
102 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
27 Μαρτίου 2020
Επαληθεύονται τα σενάρια για κρούσμα κορονοιου στο χωριό μας και σύμφωνα με το άρθρο της Ιστοσελιδας larissapress.gr που...
2074 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
27 Μαρτίου 2020
Σας παρακαλώ να δειξετε ψυχραιμία μεχρι να διαπιστώσουμε αν οι φημες που μεταδόθηκαν αστραπή για κορονοιο στο χωριο μας ...
330 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
09 Μαρτίου 2020
Παλιοκλήσια... Τοποθεσία που μας θυμίζει έναν παλιό ερειπωμένο ναΐσκο των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων. Σύμφωνα με τη διήγηση ...
176 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
26 Φεβρουαρίου 2020
Αντι για εκδηλώσεις και μεγάλες γιορτες που ειναι στην ψυχή μας παραδώσαμε ένα χωριό κουφάρι περιτριγυρισμένο από κατι π...
295 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο