asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Φως στο βάθος του τούνελ για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στον Αετόλοφο.

Αποκατάσταση του οδοστρώματος στον Αετόλοφο Φως στο βάθος του τούνελ

Την παρέμβασή του με ερώτηση στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγιάς έκανε ο συγχωριανός μας και Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Αργυρούλης.

Σαφώς και δε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δήλωσε στη σελίδα μας, πόσο μάλλον όταν μαζί με όλα τ άλλα προβλήματα που δημιουργούνται σε λίγο διάστημα θα ξεκινήσει η μεταφορά ευπαθών προϊόντων με ιδιαίτερα μεγάλα οχήματα.

Σε σχετική ερώτησή μας υποστήριξε έναν ποιο ενεργό ρόλο τών Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων ώστε να μεταφέρουν έγκαιρα τα προβλήματα της περιοχής τους προς το Δήμο.

Κανείς δεν τους απαγορεύει και δεν μπορεί να το κάνει άλλωστε, να παρίστανται στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να εισηγούνται είτε προφορικά είτε μεταφέροντας γραπτώς αποφάσεις Τοπικών Συμβουλίων.

Οι πρόεδροι εξήγησε, δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία του Καλλικράτη. Πρέπει να έχουν ουσιαστικό ρόλο να αφουγκράζονται την τοπική κοινωνία και να τιμούν στο έπακρο την θέση και το λόγο για τον οποίο εκλέχθηκαν.

Για μας είναι πολύτιμη η βοήθειά τους ώστε να κάνουμε το Δήμο πιο ευέλικτο και πιο κοντά στα προβλήματα των πολιτών.

Η στάση των χαμηλών τόνων για μένα δεν είναι στρουθοκαμηλισμός ούτε ωχαδερφισμός. Είναι στοιχειό του χαρακτήρα μου είναι όπλο για να έχω πιο οργανωμένη σκέψη να ιεραρχώ και να μάχομαι για τα προβλήματα του τόπου μου.

Ίσως να μη γίνεται αντιληπτός ο βαθμός δυσκολίας να ζείς στο χωριό που γεννήθηκες και παράλληλα να σαι και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγιάς που πρέπει να κρατάς τα ίδια μέτρα και σταθμά για κάθε κάτοικο η Δημοτικό Διαμέρισμα ανά την επικράτεια.

Τονίζω και πάλι ότι σε κάθε τοπική κοινωνία κύριο λόγο έχει το εκάστοτε Τοπικό Συμβούλιο.

Δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να μου καταλογίσει ότι ήμουν αντίθετος στη λύση οποιουδήποτε πραγματικού προβλήματος που έφτασε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όσο για τα προβλήματα του Αετολόφου που καλώς κι εσείς επισημαίνετε και προβάλετε απ τη σελίδα σας να στε σίγουροι ότι ο Δήμος θα δρομολογήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες κι ίσως πράγματι πρέπει να τα δούμε λίγο πιό διεξοδικά.

Ήταν μια επικοδομιτική συνομιλία με τον Γιάννη Αργυρούλη.

Ομολογουμένως μας μετέφερε έναν αέρα ανακούφισης. Τώρα. Πρέπει να περιμένουμε και την ίαση των προβλημάτων.

 

Φίλοι και συνάδελφοι γεωπόνοι ο Δημήτρης Γκούμας μ...
Άντρο αδέσποτων σκυλιών έχει γίνει ο Αετόλοφος
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
679 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1382 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
846 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
736 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
855 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1045 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.