asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Κυριάκος Πατσάς: Οι Δημοτικές εκλογές θα έχουν έντονο πολιτικό χρώμα.

Κυριάκος Πατσάς Πολιτικό χρώμα οι Αυτοδοιηκητικές εκλογές

Στο χωριό μας βρέθηκε για λίγο ο πρώην Δήμαρχος Λακέρειας Κυιάκος Πατσάς και η σελίδα μας άρπαξε τη ευκαιρία να συζητησει μαζί του για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Κατ αρχήν, δήλωσε, βρίσκομαι στον Αετόλοφο για τους φίλους μου και το καλό κρασάκι αποφεύγοντας έτσι να δώσει κάποιο στίγμα συμμετοχής στις εξελίξεις για την τοπική αυτοδοιήκηση.
Μας εξήγησε ότι αυτές οι αυτοδοιηκητικές εκλογές θα έχουν έντονο πολιτικό χαρακτήρα αφού αυτό εξυπηρετεί όλο το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας με ότι συνεπάγεται μια τέτοια προοπτική.

Φανερά προβληματισμένος για τα αντανακλαστικά των πολιτών απένταντι στο σκηνικό που θα διαμορφωθεί όσο περνάει ο καιρός αφού όπως επεσήμανε και οι πολίτες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες όταν θα εκλέξουν τους τοπικούς άρχοντες.

Στην ερώτηση μας... Που θα έκανε δώρο την πολιτική του προίκα και παρακαταθήκη; Δήλωσε, απλά σε κανέναν, παρά μονάχα θέλω να βρίσκομαι μες το πλήθος των συμπολιτών μου στο Δημο Αγιάς και με τη συνειδησή μου καθαρή ότι αγωνίστικα τίμια και με το κεφάλι ψηλά όταν ο λαός του πρώην Δήμου Λακέρειας μου δωσε την εντολή να εξυπηρετήσω τα συμφεροντά του.

Μισεί αφόρητα την καλλιεργούμενη εσωστρέφεια στα χωριά του Δήμου Αγιάς που σημαίνει ότι όταν οι πολίτες δεν μπορούν να βρουν λύση στα προβλήματά τους στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου. Υπογράμμισε δε ότι όλα τα χωριά μας είναι συστηματικά εγκαταλελημένα κι αν συτή τη φορά οι πολίτες δεν κάνουν την ανατροπή η κρίση στις τοπικές Κοινότητες όλο και θα βαθαίνει.

Αυτή η στιγμή, συνέχισε, δεν μπορώ να δώ εκείνον η εκείνη που θα ανατρέψει το σκηνικό στο Δήμο Αγιάς. Δεν μπορώ όμως να αποκλείσω ότι μπορεί να υπάρξουν αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντα των συνδημοτών μας. Φτάνει μονάχα και εμείς σα δημότες αυτού του τόπου να μη στρουθοκαμηλήσουμε και να δούμε τα πραγματικά μας συμφέροντα.

Στη συζήτηση μας διέκρινες έναν άνθρωπο και ίσως άνα εν δυνάμει πολιτιτικό πρόσωπο που είχε την ικανότητα να σου μιλά και στη σκέψη σου να δημιουργούνται εικόνες προόδου και ανάπτυξης.

Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι ΄΄Το μισό όνειρο είναι ένα κακό όνειρο΄΄ οταν κάποια στιγμή μας ανέλυε το όραμά του για το Δήμο Αγιάς και μας εξηγούσε για την εποχή που έθεσε τον εαυτό του στην ευχέρεια των πολιτών να τον εκλέξουν ως Δήμαρχο. Μια προσπάθεια που τελικά δεν τον οδήγησε στον Δημαρχιακό θώκο.

Τέλος
Θεωρεί ότι το πολιτικό προσωπικό στο σύνολό του περνάει την πιό βαθειά κρίση των τελευταίων ετών με δυσδιάκριτο τον απόλυτο ηγέτη που θα οδηγήσει την Ελλάδα στο ρυθμό της προόδου και της ανάπτυξης.

Καταλήγοντας είπε... καλό το κρασάκι σας και η παρέα με τους Αετολοφίτες πάντα συναρπαστική!!!

Bye bye Summer!!! Λένε τα παιδιά του Αετολόφου την...
Πάσχα του καλοκαιριού με τον Αετό Αετολόφου
 
Αετόλοφος
20 Μαϊ 2019
Φτάνει πλέον η στιγμή που όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στον Αετόλοφο. Ετεροδημότες και κάτοικοι το...
115 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
15 Μαϊ 2019
Περιμένεις να βγει απ τα ρούχα του και να ωρίεται για το αδικο των πολιτών κτλ. σαν πολιτικάντης. Οχι. Μειλιχιος στοχαστ...
550 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
09 Μαϊ 2019
Ότι συναντήσουν και οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι αυτές τις εικόνες θα δεί κι ο νυν. Θα είμαστε εκεί κι αν καταφέρουμε κι ...
147 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
06 Μαϊ 2019
Στο συνδυασμό μας δεν καταθέτουμε προτάσεις και οράματα 20 μερες πριν τις εκλογές αλλά οι παρεμβάσεις μας τα τελευταία χ...
155 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
06 Μαϊ 2019
Η υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό ΄΄Αετόλοφος Ξανά΄΄ συμπυκνώνει τη μεγάλη επιθυμία μου να δημιουργήσουμε μαζί πρακτικέ...
103 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
03 Μαϊ 2019
Ένα πλήρη φάκελο άρτια συμπληρωμένο παρέλαβε σήμερα η Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Λάρισας και μετά τον έλεγχο παραδόθηκε σ...
961 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο