asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Κυριάκος Πατσάς: Οι Δημοτικές εκλογές θα έχουν έντονο πολιτικό χρώμα.

Κυριάκος Πατσάς Πολιτικό χρώμα οι Αυτοδοιηκητικές εκλογές

Στο χωριό μας βρέθηκε για λίγο ο πρώην Δήμαρχος Λακέρειας Κυιάκος Πατσάς και η σελίδα μας άρπαξε τη ευκαιρία να συζητησει μαζί του για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Κατ αρχήν, δήλωσε, βρίσκομαι στον Αετόλοφο για τους φίλους μου και το καλό κρασάκι αποφεύγοντας έτσι να δώσει κάποιο στίγμα συμμετοχής στις εξελίξεις για την τοπική αυτοδοιήκηση.
Μας εξήγησε ότι αυτές οι αυτοδοιηκητικές εκλογές θα έχουν έντονο πολιτικό χαρακτήρα αφού αυτό εξυπηρετεί όλο το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας με ότι συνεπάγεται μια τέτοια προοπτική.

Φανερά προβληματισμένος για τα αντανακλαστικά των πολιτών απένταντι στο σκηνικό που θα διαμορφωθεί όσο περνάει ο καιρός αφού όπως επεσήμανε και οι πολίτες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες όταν θα εκλέξουν τους τοπικούς άρχοντες.

Στην ερώτηση μας... Που θα έκανε δώρο την πολιτική του προίκα και παρακαταθήκη; Δήλωσε, απλά σε κανέναν, παρά μονάχα θέλω να βρίσκομαι μες το πλήθος των συμπολιτών μου στο Δημο Αγιάς και με τη συνειδησή μου καθαρή ότι αγωνίστικα τίμια και με το κεφάλι ψηλά όταν ο λαός του πρώην Δήμου Λακέρειας μου δωσε την εντολή να εξυπηρετήσω τα συμφεροντά του.

Μισεί αφόρητα την καλλιεργούμενη εσωστρέφεια στα χωριά του Δήμου Αγιάς που σημαίνει ότι όταν οι πολίτες δεν μπορούν να βρουν λύση στα προβλήματά τους στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου. Υπογράμμισε δε ότι όλα τα χωριά μας είναι συστηματικά εγκαταλελημένα κι αν συτή τη φορά οι πολίτες δεν κάνουν την ανατροπή η κρίση στις τοπικές Κοινότητες όλο και θα βαθαίνει.

Αυτή η στιγμή, συνέχισε, δεν μπορώ να δώ εκείνον η εκείνη που θα ανατρέψει το σκηνικό στο Δήμο Αγιάς. Δεν μπορώ όμως να αποκλείσω ότι μπορεί να υπάρξουν αξιόλογοι άνθρωποι που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντα των συνδημοτών μας. Φτάνει μονάχα και εμείς σα δημότες αυτού του τόπου να μη στρουθοκαμηλήσουμε και να δούμε τα πραγματικά μας συμφέροντα.

Στη συζήτηση μας διέκρινες έναν άνθρωπο και ίσως άνα εν δυνάμει πολιτιτικό πρόσωπο που είχε την ικανότητα να σου μιλά και στη σκέψη σου να δημιουργούνται εικόνες προόδου και ανάπτυξης.

Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι ΄΄Το μισό όνειρο είναι ένα κακό όνειρο΄΄ οταν κάποια στιγμή μας ανέλυε το όραμά του για το Δήμο Αγιάς και μας εξηγούσε για την εποχή που έθεσε τον εαυτό του στην ευχέρεια των πολιτών να τον εκλέξουν ως Δήμαρχο. Μια προσπάθεια που τελικά δεν τον οδήγησε στον Δημαρχιακό θώκο.

Τέλος
Θεωρεί ότι το πολιτικό προσωπικό στο σύνολό του περνάει την πιό βαθειά κρίση των τελευταίων ετών με δυσδιάκριτο τον απόλυτο ηγέτη που θα οδηγήσει την Ελλάδα στο ρυθμό της προόδου και της ανάπτυξης.

Καταλήγοντας είπε... καλό το κρασάκι σας και η παρέα με τους Αετολοφίτες πάντα συναρπαστική!!!

Bye bye Summer!!! Λένε τα παιδιά του Αετολόφου την...
Πάσχα του καλοκαιριού με τον Αετό Αετολόφου
 

Ημ/γιο άρθρων

Wait a minute, while we are rendering the calendar

Άρθρα αρχείου

05 Ιανουαρίου 2018
Μας προσκαλεί να θρηνήσουμε θύματα η κατάσταση που παρουσιάζει το οδόστρωμα από τη διασταύρωση Αετολοφου με την κεντρική...
23 Σεπτεμβρίου 2018
Σεμπτέβριος κι ο καλός μας Δημος Αγιας φρόντισε να αναγεννήσει το πατροπαράδοτο καρναβάλι.Ξύλα για τη φωτιά, έτοιμα για ...
25 Δεκεμβρίου 2017
Το μήνυμα των Χριστουγέννων μετέφεραν τα παιδιά με τα κάλαντα σε κάθε γειτονιά του χωριού και μας πλημμύρισαν συγκίνηση ...
15 Ιουλίου 2018
Εκτελείτε και καταρακώνεται την ψυχολογία μας καθημερινά εδω στο χωριό κύριοι ανευθυνοϋπεύθυνοι της εξουσίας ...
16 Μαΐου 2018
Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το μέγεθος της απαξίωσης που βιώνει το χωριό μας. Μικρά καθημερινά προβλήματα χρο...
20 Αυγούστου 2017
Ξέρεις γιατί πρέπει να ανταλλάξουμε χρονια πολλά εκείνη την ημέρα η χάσαμε κάθε ελπίδα κι αγαπη για τη Μητέρα των Μητέρω...
16 Οκτωβρίου 2016
Ο βετεράνος του αθλητισμού που ακόμα και σήμερα δηλώνει παρών μέσα από άλλο μετερίζι. Σαν προπονητής πλέον προσπαθεί να ...

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο