asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

΄΄Ο δρόμος είχε τη δική του υστερία΄΄

΄΄Ο δρόμος είχε τη δική του υστερία΄΄ Φωτογραφία αρχείου

Με τον όρο υστερία, (Hysteria) που έχει αντικατασταθεί σήμερα από τον όρο μετατρεπτική διαταραχή, εννοείται στην ψυχολογία μια μορφή σωματομορφικής διαταραχής κατά την οποία το άγχος και οι ψυχολογικές πιέσεις μετατρέπονται σε οργανικά συμπτώματα, όπως είναι η παράλυση, η τύφλωση και η κώφωση.

Η πρώτη θεραπεία που εφαρμόστηκε ήταν το κρύο νερό.

Συμπτώματα που συναντάμε κατά κόρον στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας. Θεραπεία όμως δε συναντήσαμε πουθενά.

Ο κακοτράχαλος δρόμος διασταύρωσης Αετολόφου μέχρι την είσοδο του χωριού έγινε βατός πλέον στη δύση μιας θητείας των εκλεγμένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και αγανάκτησης για το αυτονόητο.
Μπαλάκι οι πολίτες του χωριού στο χορό των αρμοδιοτήτων μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου.

΄΄Τα παράπονα στο Δήμαρχο΄΄ λέει ο θυμόσοφος λαός μας και σ αυτό επιμένει κι οφείλει να το καταλάβει ο καθείς.
Και με βάση ποιά παιδεία θα πρέπει ο πολίτης να αναζητά ευθύνες για καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτή την παιδεία που δεν καλλιεργήθηκε ποτέ κι από πουθενά.

Τώρα... για να επιστρέψουμε στο χωριό μας και να αναρωτηθούμε.
Θα χρειαστεί άλλη μια θητεία για να αποκατασταθούν οι σπασμένες υδραυλικές εγκαταστάσεις στο Κοινοτικό κατάστημα Αετολόφου από τον παγετό προ διετίας;
Ηρωας ο αγροτικός γιατρός που δεν έχει που να πλύνει τα χέρια του.

Πόσες ακόμα θητείες θα χρειαστούν άραγε για τον Αετόλοφο η αν θέλετε για κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα ώστε να μας πείσουν οι αρμόδιοι ότι μπορεί ο νέος να μείνει στο χωριό και να δημιουργήσει οικογένεια απολαμβάνοντας ανταποδοτικά την προσφορά του στην τοπική οικονομία στην στήριξη του τόπου που γεννήθηκε στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς κ.α.

Ολική επαναφορά στη χαώδη προ μηνός κατάσταση η πλατεία του Αετολόφου να θυμίζει μαντρί και το παιχνίδι των παιδιών να γίνεται μέσα σε ανεξέλεγκτη βλάστηση αγριόχορτων ενώ την ίδια τύχη να έχει και το προαύλιο του σχολείου.

Μετά από χιλιόμετρα ασφάλτου πως τα καταφέραμε στο κέντρο του χωριού να διατηρούμε μια επικίνδυνη τεράστια λακκούβα στο ύψος της οικίας Αργυρούδη. Εδώ ποιος έχει αρμοδιότητα τελικά. Ο Δήμος η η Περιφέρεια;
Ίσως τελικά η κρίση σ αυτό τον τόπο δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και κρίση αξιών η να θέλετε και αξιοπρέπειας.

΄΄Θερμή παράκληση σε όποιον γνωρίζει το αποτέλεσμα του αγώνα Παπαδημόπουλος η Γκουντάρας για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στον Αετόλοφο να το κοινοποιήσει γιατί σε λίγο καιρό θα πάμε στον τελικό.΄΄

Αποκαταστάθηκε η δυσλειτουργία στον υπολογιστή του...
Αυτά τα παιδιά ένοιωσαν τη στοργική αγκαλιά της τρ...
 

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο