asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγιάς Γιάννης Αγγελάκας στον Αετόλοφο.

Γιάννης Αγγελάκας Γιάννης Αγγελάκας

Η επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Αγιάς στον Αετόλοφο ξεκίνησε με τον εκκλησιασμό του το βραδυ της Μεγάλης Τρίτης.

Εκδηλα ενθουσιασμένος απ το Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου υπογράμμισε την επιβλητικότητά του καιτον χαρακτήρισε ένα αριστούργημα αρχοιολογικό, ιστορικόν και κυρίως θρησκευτικό.
Ακολούθως πήγε με το επιτελείο του στο καφενείο του χωριού όπου κι εγινε η συνάντηση με τους Αετολοφίτες.

Μειλίχιος κι εγκάρδιος ζεστανε με τη χειραψία όχι μόνο τα χέρια των συγχωριανών αλλά και τις καρδιές.
Την προσφώνηση ανέλαβε ο Δημήτρης Μουλούδης και υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ΄΄ Αετόλοφος Ξανά΄΄. Ταυτόχρονα του παρέδωσε ένα τρισέλιδο πρόγραμμα του συνδυασμού που καταγράφει τα προβλήματα του χωριού και τις προοπτικές για λύσεις. Του κανε φοβερή εντύπωση που συνάντησε μια τοσο καλή οργάνωση και διαβασε γοητευμένος μέχρι και την τελευταία αράδα. Το δίπλωσε όμορφα και είπε χαρακτηριστικά ότι... ΄΄αυτό μπαίνει στη φαρέτρα μου΄΄.

Στή συντομη ομιλία του εξήγησε ότι ήταν μια μικρή απίσκεψη προπομπός της επόμενης οπου θα αναπτύξει το πρόγραμμα του συνδυασμού του. Ταυτόχρονα παρουσίασε και τους συνεργάτες που τον συνόδευαν ενώ την τιμητική της είχες χθές η υποψήφια συγχωριανή μας Δημοτική Σύμβουλος Ματούλα Ντικούδη.
Ανέβηκε στο βήμα πλάϊ στον κ. Αγγελάκα για να δηλώσει την μεγάλη χαρά και τύχη που έχει να συνεργαστεί με έναν άνθρωπο που της εμπνέει εμπιστοσύνη, αξιοπρέπεια και θα δώσει δύναμη και προοπτική ανάπτυξης στον τόπο μας..Στο τέλος η αίθουσα του καφενείου σείστηκε απ τα χειροκροτήματα και οι ευχές για καλή πορεία διαδέχονταν η μιά την άλλη.

Ο κ. Αγγελάκας εδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το σύστημα μετάδοσης Ιντερνετ που εξυπηρετει τις ανάγκες του χωριού σε ποσοστο 80% των αναγκών. Τον συνοδεύσαμε μέχρι τις εγκαταστάσεις που κοιτούσε με δέος
Του διαβεβαιώσαμε την απρόσκοπτη λειτουργία όταν ρώτησε κατα πόσο είναι δυνατόν να καλύψει τις ανάγκες μια τέτοια εγκατάσταση. Νομίζω, είπε, ότι ειστε το μοναδικό χωριό στο Δήμο μας με τέτοια υποδομή και αυτό πρέπει να το δούμε διεξοδικά. Όταν του είπαμε οτι αυτό λειτουργεί για 5 ολόκληρα χρόνια δεν είχε λόγια να εκφράσει τη χαρά του.

Πιό δίπλα, αμέσως μετά, ανοιξαμε το μαγαζάκι των παιδιών. Το εργαστήρι που κατασκευάζουν καθε είδους ΦΟ-ΜΠΙΖΟΥ και παιχνίδια. Δεν το πιστεύω αναφώνησε εκπληκτος. Προφανώς αυτή η δουλειά γινεται με την παρουσία καποιου εκπαιδευτικου η σχετικο΄ανθρώπου.
Όχι ηταν η απάντησή μας. Μονοι μας. Ολα μονοι μας γονείς και παιδιά. Μα πως γινεται, ρώτησε. Δεν σας πλησίασε κάποιος η να βραβεύσει αυτά τα παιδιά για το συνεργατικό πνεύμα που ανέπτυξαν; Όχι ηταν πάλι η απάντηση.

Τον ενημερώσμαε πως κατα την διάρκεια των διακοπών του καλοκαιριου τα παιδιά διασκεδάζουν με τις κατασκευές που πωλούν στους μεγαλύτερους. Διοργανώνουμε βραδιές κινηματογράφου με επιμλημένες παιδικές ταινίες και παιδικά πάρτυ που τα ίδια τα παιδιά αναλαμβάνουν το ρόλο του Dj της υποδοχής και της εξυπηρέτησης. Όλα αυτά βέβαια με τη φροντίδα και υποστήριξη των γονιών.

Με το πρόγραμμα του συνδυασμού ΄΄Αετόλοφος Ξανά΄΄ στα χέρια και με τα όσα του παρουσιάσαμε κατέληξε να πεί ότι τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες τόσο στον Αετόλοφο όσο και σε όλα τα χωριά του Δήμου θα πάρουν τη θέση που πραγματικά τους αξίζει.

Η επόμενη μέρα που θα αναλάβουμε εγώ και οι συνεργάτες μου θα είναι μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Μας αποχαιρέτησε αργότερα αφού προηγουμένως χάθηκε μεσα στο πλήθος για να συνομιλήσει με τον καθένα απ τους θαμώνες ξεχωριστά.

 

Συντάκτης: Δημήτρης Μουλούδης

Αετόλοφος: «Έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά ο Σωτήρης Μπ...
Αθανάσιος Ντελής: Με αξίες και όνειρα για το χωριό...
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
713 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1427 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
879 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
764 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
883 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1077 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.