asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Πατήρ Γεράσιμος: Πρόγραμμα των ακολουθιών τις άγιες ημέρες στον Αετόλοφο.

Πρόγραμμα των ακολουθιών Πρόγραμμα των ακολουθιών

Αγαπητοί μου χωριανοί, απευθύνομαι πάλι σε εσάς, εκμεταλλευόμενος την αγαπημένη μας ιστοσελίδα, για να σας ενημερώσω σχετικά με με το πρόγραμμα των ακολουθιών τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από τον τύπο, αλλά χωρίς να έχουμε λάβει ακόμη επίσημη ενημέρωση από την Μητρόπολή μας, η οποία θα ορίζει επακριβώς πως θα λειτουργήσουμε, το πρόγραμμα έχει ως εξής (σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής θα υπάρξει νέα ενημέρωση):

  • Παρασκευή 25/12/2020, Χριστούγεννα ανήμερα, ώρα 07:30 Όρθρος και Θ. Λειτουργία.
  • Παρασκευή 01/01/2021, Πρωτοχρονιά ανήμερα, ώρα 07:30 Όρθρος και Θ. Λειτουργία. Θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.
  • Τετάρτη 06/01/2020, Θεοφάνια ανήμερα, ώρα 07:30 Όρθρος και Θ. Λειτουργία. Θα ακολουθήσει ο Μεγάλος Αγιασμός των υδάτων.

Σε όλες τις παραπάνω ακολουθίες, ως Μητροπολιτικός Ναός, επιτρέπεται να παρευρίσκονται εντός του Ναού μόνο 50 άτομα (μήπως είμαστε και παραπάνω?). Σε περίπτωση παρουσίας περισσότερων των 50 ατόμων, παρακαλώ και ικετεύω να ακολουθείτε τις οδηγίες των επιτρόπων μας, οι οποίοι θα έχουν κατευθυντήριες οδηγίες από τον π. Γεράσιμο.

Παρακαλούνται οι ηλικιωμένοι, και ιδιαίτερα εκείνοι που πάσχουν από ασθένειες που τους κατατάσσουν στις ευπαθείς ομάδες (ζαχαρώδης διαβήτης, καρδιοαγγειοπάθειες, αναπνευστικά προβλήματα, κλπ) να μην επιδιώξουν να έρθουν από νωρίς στην Εκκλησία. Είναι προτιμότερο να έρθουν προς το τέλος, ίσα ίσα να μεταλάβουν εάν το επιθυμούν. Επίσης μπορώ κατόπιν συνεννόησης να τους περιμένω να μεταλάβουν κατ΄ιδίαν μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας, στο πλαίσιο της ατομικής λατρείας όπως ανακοινώθηκε από τον τύπο.

Επίσης είναι ευνόητο ότι κανείς πιστός δεν θα εισέλθει εντός του Ιερού Ναού, χωρίς τη χρήση μάσκας.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον π. Γεράσιμο (τηλ.: 6907 794295).

Oι ακολουθίες για το 12ήμερο των Χριστουγέννων στο...
Ο Δημήτρης Αλεξίου στην κονσόλα της Ραδιοφωνίας Κι...
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
679 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1382 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
846 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
736 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
855 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1045 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.