asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Χρήστος Ηλιάδης η ταυτότητα και η ψυχή του τοπικού ποδοσφαίρου στον Αετόλοφο.

Χρήστος Ηλιάδης η ταυτότητα και η ψυχή του τοπικού ποδοσφαίρου στον Αετόλοφο.

Ο βετεράνος του αθλητισμού που ακόμα και σήμερα δηλώνει παρών μέσα από άλλο μετερίζι. Σαν προπονητής πλέον προσπαθεί να εμφυσήσει γνώση ήθος και αθλητική πειθαρχεία στους ποδοσφαιριστές του Αετού Αετολόφου.
Αυτός ο συγχωριανός μας λοιπόν άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού στην ιστοσελίδα μας και μας μίλησε από καρδιάς για τους στόχους που έχει βάλει ο ίδιος για την ομάδα.
Ήρεμος γλυκητατος και με θερμή φιλοξενία καθώς και η κυρία Ηλιάδη για το καλό της παρέας και της συζήτησης... μας ετοίμασε και μεζεδάκι με μπυρίτσα.

Η κουβέντα μας ξεκίνησε με τον κ. Ηλιάδη να επισημαίνει ότι χαίρεται που το χωριό μας έχει και μια ηλεκτρονική εφημερίδα μέσα απ την ιστοσελίδα aetolofos.gr.
Θεωρεί ότι τέτοιες προσπάθειες αν μη τι άλλο αναβαθμίζουν και προάγουν την ποιότητα ζωής στον Αετόλοφο όπως ακριβώς και ο ίδιος σε κάθε αγωνιστική καταθέτει την ψυχή του ωστε η ομάδα μας να φιγουράρει σε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας.

Δεν θεωρεί ουτοπία την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία ώστε και τα ΄΄παιδιά΄΄ όπως στοργικά αποκαλεί τους παίχτες του να έχουν ακόμα μεγαλύτερες εμπειρίες.

Υπογραμμίζει δε ότι το έμψυχο υλικό αυτή τη στιγμή απαρτίζεται από άριστους χαρακτήρες. Τους κοιτάζω στα μάτια πριν από κάθε μάχη και με καταλαβαίνουν απόλυτα τι ζητάω απ αυτούς.

Δεν μπορώ να αφήσω έτσι αυτά τα παιδιά. Ισως με κάνουν εκρητκτικό κάποιες εξωγεννείς κακόβουλες παρεμβάσεις που στόχο έχουν να πλήξουν το γόητρο και την προοπτική της ομάδας αλλά θέλω να πώ ότι δε χάνω το στόχο μου. Αλλωστε αυτά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν αφού κάπως έτσι συμβαίνει και σε μαγάλα σωματεία.

ΕΡ: Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας του Αετού Αετολόφου
ΑΠ: Λειτουργούμε σε τρείς κυρίως άξονες. Στον πρώτο, θεωρώ το ποδόσφαιρο σαν ένα σπορ όπου τα παιδιά θα γυμναστούν και θα αθληθούν και οι άλλοι δύο είναι: Προαγωνιστικά και αγωνιστικά, με στόχο να φέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΕΡ: Πως αξιολογείται τους παίκτες σας; Πως καταρτίζεται την 11αδα
ΑΠ: Μετά από κάθε προπόνηση είμαι αναγκασμένος να κάνω την αποτίμηση για να φτάσω να καταρτίσω την 11αδα. Βέβαια το αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς και αξιολόγησης, για τον φίλαθλο είναι η εικόνα της ομάδας την Κυριακή στο γήπεδο. Όταν καταφέρνω να πετύχω το καλύτερο δυνατό συνδυασμό, αυτό θα φανεί και μες το παιχνίδι.

ΕΡ: Τι χρειάζεται ένας προπονητής για να παράξει έργο;
ΑΠ: Σύμφωνα με  τα χαρακτηριστικά των παικτών να έχει ξεκάθαρο πλάνο σε ό,τι έχει να κάνει με την οργάνωση του παιχνιδιού, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αυτό το πλάνο πρέπει να το καταλαβαίνουν  και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ώστε να το υπηρετήσουν.

ΕΡ: Ποιά είναι τα απαραίτητα προσόντα για να γίνει ένας προπονητής επιτυχημένος
ΑΠ: Η εμπειρία ως ποδοσφαιριστής έχει να προσφέρει πολλά. Να κατανοείς την ψυχοσύνθεση του ποδοσφαιριστή ώστε να τον βοηθάς κατάλληλα.

ΕΡ.: Κλείνοντας αυτήν την συνέντευξη... Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας ως προπονητής του Αετού Αετολόφου;
ΑΠ: Κάθε φορά προσπαθώ κι εγώ ο ίδιος να μαθαίνω πράγματα, να βελτιώνομαι, να κάνω την αποτίμηση της κάθε προπόνησης, για να μπορώ να γίνομαι καλύτερος. Νοιώθω πολύ ευχαριστημένος που έχω την ευθύνη για τον Αετό Αετολόφου από τη θέση του προπονητή, μια ομάδα που προοδεύει και οργανώνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα.

Κύριε Ηλιάδη, σας ευχαριστούμε που μοιρασθήκατε τις απόψεις σας και σας ζητούμε στην επόμενη συνάντησή μας να κάνουμε μια αναδρομή στην πορεία της ποδοσφαιρική σας καριέρας και την οποία θα παρουσιάσουμε μέσα απ την σελίδα μας....

Η φωτογραφία του άρθρου είναι ένα πραγματικό κειμήλιο για την οικογένεια Ηλιάδη που μας παραπέμπει στις εποχές που ο Χρήστος και οι άλλοι συμπαίκτες του όργωναν τα τοπικά πρωταθλήματα με αξιοζήλευτα αποτελέσματα για τον Αετό Αετολόφου

 

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά με άρωμα γυναίκα...
Πυρκαγιά στον Αετολοφο (συμβαίνει τώρα Vid)
 

Ημ/γιο άρθρων

Wait a minute, while we are rendering the calendar

Άρθρα αρχείου

29 Ιουλίου 2016
Ευχάριστη κι επικοδομητική ήταν χθες βράδυ η παρουσία των εκλεγμένων στο Δήμο Αγιάς του συνδυασμού ΄΄Δώτιον Πεδίον΄΄. Δρ...
01 Ιουνίου 2018
Το θρυλικό ΄΄Μαγαζάκι΄΄ του χωριού είναι δημιούργημα μέσα απ τα όνειρα των παιδιών να έχουν το δικό τους χώρο και να ανα...
16 Μαΐου 2018
Δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το μέγεθος της απαξίωσης που βιώνει το χωριό μας. Μικρά καθημερινά προβλήματα χρο...
16 Οκτωβρίου 2016
Ο βετεράνος του αθλητισμού που ακόμα και σήμερα δηλώνει παρών μέσα από άλλο μετερίζι. Σαν προπονητής πλέον προσπαθεί να ...
18 Ιουνίου 2016
Εμπνευση Πολιτιστικης δημιουργιας ειχαν τα μελη της ομαδας πρωτοβουλιας του Ιντερνετ στο χωριο μας.Άλλη μια σημαντικη πα...
16 Μαΐου 2018
Ε όχι και παιχνίδια με τη δημόσια υγεία... Προκλητικά ανεύθυνοι οι αρμόδιοι στην καθαριότητα με το χωριό μας να παρουσιά...
25 Ιουλίου 2016
Στις τέσσερις σήμερα τα ξημερώματα διαπιστώθηκε εκτεταμένη υδροροή από βλάβη στο Δημόσιο Δίκτυο τροφοδοσίας στ...

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο