By Αετόλοφος on Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021
Category: Αετόλοφος

Κυριακή 24/01/2021 θα πραγματοποιηθεί η Θ. Λειτουργία στον Αετόλοφο

Αγαπητοί μου Αετολοφίτες. Την Κυριακή 24/01/2021 θα πραγματοποιηθεί η Θ. Λειτουργία στον Αετόλοφο, αλλά με περιορισμό στο αριθμό των πιστών.

Έτσι, σύμφωνα με πρόσφατο ΦΕΚ προβλέπεται η παρουσία 1 ατόμου ανά 25 τετρ. μέτρα, με μέγιστο αριθμό πιστών τα 50 άτομα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα φέρουν υποχρεωτικά μάσκες (στο θέμα αυτό θα μου συγχωρέσετε την αυστηρότητά μου, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν χωρίς μάσκα - συγνώμην) και θα κάθεστε διάσπαρτοι μέσα στο Ναό με τις πρέπουσες αποστάσεις.

θα επιτραπεί η είσοδος σε όλους την ώρα της Θ. Μετάληψης, διατηρώντας φυσικά τις σχετικές αποστάσεις τουλάχιστον των 2 μέτρων μεταξύ μας. Φυσικά την στιγμή της Θ. Μετάληψης αφαιρούμε για λίγο τη μάσκα.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας, για περισσότερες πληροφορίες τηλ.: 6907794295, π. Γεράσιμος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλο αυτό το διάστημα, λόγω των απαγορευτικών μέτρων και ίσως της φοβίας σας για τον covid, δεν έχω δει αρκετούς από εσάς.

Βέβαια αυτό δεν με τιμάει καθόλου ως ποιμένα σας, αλλά και ο δικός μου φόβος μήπως κάποιος πάθει κάτι κι ίσως το φταίξιμο να ήταν δικό μου, με έκανε πολύ επιφυλακτικό.

Σε τελική ανάλυση, καλύτερα να είμαστε όλοι καλά και ας χαθούμε για λίγο. Όμως το λίγο πέρασε, τα περιοριστικά μέτρα σταδιακά χαλαρώνουν, οι Εκκλησίες ανοίγουν και εγώ είμαι στην Εκκλησία μας, πραγματοποιώ τις Θ. Λειτουργίες και σας περιμένω να τα πούμε.

Τις ευλογίες του Χριστού και της πολυαγαπημένης μας προστάτιδάς μας Παναγίας να έχουμε όλοι.

Leave Comments