By Αετόλοφος on Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018
Category: Αετόλοφος

Την ανάγκη συγκρότησης επιτροπής πολιτών για τα προβλήματα του Αετολόφου επισημαίνουν συγχωριανοί μας.

Δεν πάει άλλο... Δεκάδες οι καταγγελίες και τα παράπονα των Αετολοφιτών προς τη σελίδα μας αφού συστηματικά με την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής επιχειρείται η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στο χωριό.

Ίσως κι ο Πρόεδρος του χωριού να βλέπει αυτή την κατάντια και να αισθάνεται εγκλωβισμένος κι αδύνατος να αντιδράσει.Γιατί όμως; Ας μας εξηγήσει κάποια στιγμή. Θα μαστε μαζί του αρκεί να μας πει τι φταίει. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό το κοτέτσι που λέγεται Πλατεία Αετολόφου μετά την κοπή των χόρτων.

Ο ευαίσθητος Αετολοφίτης κάτοικος του χωριού και όχι μόνο, είναι πλέον έτοιμος να υπερκεράσει τους ανεύθυνους ταγούς (κυβερνήτες) και να κάνει την ανατροπή.
Τελευταία οι επαφές μεταξύ των συγχωριανών έχουν πυκνώσει και η αντίδραση θα είναι αμείλικτη προ κάθε Μαυρογιαλούρο αφού η ανάγκη δημιουργίας επιτροπής πολιτών που θα προωθήσει τα προβλήματα του χωριού είναι πλέον επιτακτική.

Σε κάθε περίπτωση η επόμενη παρέμβαση της σελίδα μας θα χει να κάνει με ανοιχτή επιστολή πρός το Δήμαρχο και την Αντιπολίτευση του Δήμου Αγιάς. Ως τότε ας ενεργοποιήσουν τις ευαισθησίες τους.

Τέλος...
Υπευνθυμίζουμε άλλη μια φορά στους συγχωριανούς μας ότι η σελίδα μας παίρνει μεγάλη δύναμη και αποκτά φωνή μέσα από τα δικά σας likes και προωθήσεις.

Leave Comments