By Αετόλοφος on Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016
Category: Αετόλοφος

Απόψε η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Αετόλοφο

Λιγες ώρες απέμειναν απ τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή απόψε Παρασκευη 23 Δεκεμβρίου στον Αετόλοφο
Μεθοδικά και με μεράκι ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού προετοίμασε όλες τις λεπτομέρειες γι αυτή τη βραδιά.

Όπως δήλωσε στη σελίδας μας η πρόεδρος κα Βασιλική Φιλιππου, ΄΄δεν βρήκε μόνο την αμέριστη συμπαράσταση των συγχωριανών αλλα σχεδόν το σύνολο των επαγγελματιών και επιχειρηματιών της Αγιάς αφού ενίσχυσαν σημαντικά με τις χορηγίες του αυτή την εκδήλωση΄΄.
Αισθάνομαι την ανάγκη, τόνισε, να τους ευχαριστήσω όλους μέσα απ την καρδιά μου γι αυτή τη βοήθεια. Απέδειξαν ότι συμβάλουν ενεργά για να διατηρηθούν τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις σε περιοχές όπως το δικό μου χωριό.

Εμπνευσμένη η ίδια όπως μας εξήγησε από εκδηλώσεις περασμένων χρόνων με πρωταγωνιστή τότε τον Πολιτιστικό Σύλλογο θέλησε να υπογραμμίσει μ αυτή τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή ότι με τίποτα δε χάθηκε το μεράκι και το ταλέντο των Αετολοφιτών να κάνουν γιορτή ακόμα και την καθημερινότητά τους.

Είναι αλήθεια πως η κα Φιλίππου κατάφερε ο Συλλογος Γυναικών Αετολόφου να μην ασχολείται αμιγώς με θέματα γυναικείου ενδιαφέροντος αλλά έκανε την υπέρβαση για να αναπτύξει δραστηριότητες που προάγουν και αναβαθμίζουν τον πολιτισμό στον Αετόλοφο. Πιστεύει παράλληλλα πως δεν είναι η οικονομική κρίση που μας απομάκρυνε από τέτοιου είδους εκδηλώσεις τα τελευταια χρόνια αλλά η έλλειψη γενικότερης στρατηγικής για να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας.
Υπόσχομαι δηλώνει πως θα είναι μια εκρηκτική βραδιά και καλώ όλους να μην τη χάσουν με ΤΙΠΟΤΑ.

Leave Comments