By Αετόλοφος on Πέμπτη, 09 Αυγούστου 2018
Category: Αετόλοφος

Έκρηξη ζωής με νιάτα και φρεσκάδα Αετολόφου.

Το μαγαζάκι των παιδιών του Αετολόφου έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας κι αποφάσισαν να διοργανώσουν μια μικρή γιορτή που μονο μικρή δεν ήταν.
Ένα μαγαζάκι που έγινε σύμβολο στη ψυχή των παιδιών του χωριού αφού εκεί βρήκαν στέγη αξιόλογες δραστηριότητες και όνειρα που κανουν τα παιδιά μας.
Με άρτια οργάνωση απο μεζεδάκια με τη βοηθεια των μαμαδων αλλα και των γιαγιάδων με οργανωμένο DJ αλλά και πασαρέλα αφου θέλησαν να δείξουν τα μοδάτα ρουχα τους που επιμεληθηκαν οι γονείς.

Στην πορεία της βραδιάς τα παιδιά δημιούργησαν μια ατμοσφαιρική διάθεση με τις μουσικές επιλογές και τις εναλλαγες του φωτισμού.

Δε δίστασαν ουτε λεπτο να αρπάξουν το μικρόφωνο και με παθος να τραγουδήσουν ΚΑΡΑΟΚΕ ελληνικές και ξένες επιτυχίες.
Παιδικές φωνούλες ευτυχίας και χαράς εισέπραξαν οι γονείς και όλοι οι κατοικοι του χωριού μας. Τα παιδιά έδειχναν τόσο ευτυχισμένα ωστε το χαμόγελο να είναι μόνιμα ζωγραφισμένο και στο πρόσωπο των μεγαλύτερων.

Ολοι αναρωτήθηκαν. Τι θα χουν να θυμούνται αυτα τα παιδιά σε λίγα χρόνια που θα ναι ενήλικες...
Μια είναι η απάντηση. Θα θυμούνται ότι το χωριό τους αγκάλιασε και σίγουρα θα επιστρέψουν αυτή την αγάπη εις το πολλαπλάσιο.

Το μήνυμα όμως που έστειλαν αυτή τη νύχτα πρέπει να το αποκωδικοποιήσουμε όλοι οι χωριανοί και να καταλάβουμε ότι μια σπίθα αναγέννησης του Αετολόφου άναψε.

Leave Comments