By Αετόλοφος on Τρίτη, 09 Απριλίου 2019
Category: Αετόλοφος

Καλωσορίζουμε τη Χαρά Γκούμα στο συνδυασμό ΄΄Αετόλοφος Ξανά΄΄

Διαχείριση της ζωής μας η ψήφος μας δηλώνει η Χαρά Γκούμα, τολμηρα συνειδοτοποιημενη για την απόφαση της να μπει στον πολιτικό στίβο των τοπικών εκλογών για την αναδόμηση του Αετολόφου.

Η πόρτα του σπιτιού της άνοιξε με ένα τεράστιο χαμόγελο προσδοκίας και η μυρουδιά του Αετολοφίτικου νοικοκυριού δεν αφηνε περιθώρια αμφιβολίας για την όρεξη της προσφοράς στο κοινωνικό καλό.

Από τη πρώτη στιγμή της κουβέντας μας έβαλε θετικό πρόσημο στην προσπάθεια που γίνεται για τον Αετόλοφο και υπογράμμισε οτι τώρα καταθέτει και τη δικιά της συμμετοχή.
Μητέρα δύο αγοριών με κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση με καίριες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Έμαθα στα παιδιά μου,υπογράμμισε, να είναι ανεξάρτητα και πρωταγωνιστές στη μάχη της επιβίωσης και της κοινωνικής καταξίωσης. Αρχές που κουβαλάω μέσα μου αφού είχα την τύχη να έχω μια υπέροχη οικογέγεια που κατάφερε να μου μεταδώσει αξίες και αρχές. Αυτό θα κάνω κι αυτή τη φορά ώστε να συμμετέχω κι εγω στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Αετόλοφο.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σωτηρίτσα είπε αλλά το σπίτι μου οι χαρές μου η οικογένεια και τα παιδιά μου είναι στον Αετόλοφο.

Η ευκαιρία, δήλωσε, να προσφέρω ακόμα περισσότερα στον Αετόλοφο περνάει μέσα απ τη συμμετοχή μου στίς αυτοδοιηκητικές εκλογές και το συνδυασμό για το χωριό μας ΄΄Αετόλοφος Ξανά΄΄
Διαπιστώνω, είπε, ότι δεν υπάρχει καμία κομματική η άλλη χειραγώγηση κι αυτό με γοητεύει ακόμα περισσότερο. Θα είμαι συμμέτοχη κατέληξε σ αυτή την προσπάθεια που παει να εισάγει νέο ηθος και αξιόλογες προοπτικές στον Αετόλοφο.

Καλώ όλους τους συγχωριανούς μου να υποστηρίξουν αυτή την προοπτική.

Leave Comments