By Αετόλοφος on Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017
Category: Αετόλοφος

Καζάνι που βράζει ο Αετόλοφος

Συσσωρευμένα προβλήματα και η πλήρη εγκατάλειψη από την μεριά της πολιτείας συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό. 

Το ποτήρι ξεχείλισε με τη εικόνα που παρουσιάζει ο δρόμος από τη διασταύρωση Αετολόφου, της επαρχιακής οδού Λάρισας Αγιάς ,και οδηγεί στο χωριό.

Οι κάτοικοι σκέφτονται κάθε μορφή κινητοποιήσης ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι αφού πλέον ο κίνδυνος ατυχήματος δεν είναι τρόπος του λέγειν αλλά η ουσία, όπως επισημαίνουν.

Μάρτυρες της αφόρητης κατάστασης γίνονται καθημερινά εκαντοντάδες οδηγοί οχημάτων αφού η συγκεκριμένη οδός ειναι η κεντρική αρτηρία που οδηγεί στον Αετόλοφο. Απορίας άξιον είναι πως δεν διακόπη ακόμη η συγκοινωνία με το υπεραστικό ΚΤΕΛ λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας.

Η ίδια και χειρότερη εικόνα παρουσιάζει το οδόστρωμα και στην είσοδο του χωριού από Αγιά. Τεράστιες λακκούβες με τους οδηγούς των τροχοφόρων να κάνουν ελιγμούς τύπου ΄΄καμικάζι΄΄ για να τις αποφύγουν.

''Δεν πάει άλλο'' δηλώνουν η πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού και όχι μόνο.

Μάταια περιμένουν από τη Δημοτική Αρχή μια τυπική έστω ενημέρωση η παρέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα αφού όπως εικάζεται η λύση βρίσκεται στα χέρια της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Εύλογο είναι το ερώτημα πολλών αν η ανώτερη αρμόδια υπηρεσία έχει ενημερωθεί από το Δήμο Αγιάς.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές καμία επίσημη ενημέρωση η ανακοίνωση δεν υπήρξε σχετικά και το μαρτύριο των Αετολοφιτών συνεχίζεται και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα.

Μια σειρά άλλων προβλημάτων που κάνουν τη ζωή των κατοίκων κόλαση στον Αετόλοφο θα επισημανθούν σύντομα σε επόμενα άρθρα της σελίδας μας.

Leave Comments