By Αετόλοφος on Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019
Category: Αετόλοφος

Πραγματικοί ΄΄ρεπόρτερς΄΄ κι όχι απλοί καταγγέλλοντες οι συγχωριανοί μας!!!

Η σελίδα aetolofos.gr ευχαριστει όλους όσους έστειλαν το φωτογραφικό υλικό απ την εκδήλωση της Εθνικής μας εορτής στην πλατεία του χωριού.
Πως να μη συγκινηθεις όταν η σελίδα του χωριού μας θεωρείτε πλέον η προέκταση της αλήθειας και σημαντικό εργαλείο προβολής των θεμάτων η προβλημάτων που απασχολούν τον Αετόλοφο.

Χωρίς καμία κοματική χειραγώγηση 7 χρόνια τώρα οι παρεμβάσεις μας έχουν φέρει τις περισσότερες φορές ουσιαστικά αποτελέσματα.

Περιγράφοντας το χρονικό της επαφής που ειχα με συγχωριανούς μου πρέπει να πώ ότι ήταν περίπου 11:30 το πρωί και το τηλέφωνο δε σταμάτησε να χτυπά και από την άλλη άκρη να ακούω όχι απλές φωνές αλλά κραυγές αγανάκτησης με έντονες τις παρεκλήσεις..

΄΄Γράψτα ολα... Μας εγκατέλειψαν όλοι... Ντροπή τους ούτε ένα στεφάνι για τους ηρωες δεν εχουμε... Τι ανθρωποι ειναι αυτοι; Γιατι μας καταδικάζουν έτσι;. Μες τη βρώμα είναι το μνημείο΄΄

Ηταν μάλιστα στιγμές που απ την ένταση της φωνής δυσκολευόμουν να καταλάβω ολοκληρωμένες προτάσεις.

Γραπτά μηνύματα τηλεφωνήματα και φωτογραφικό υλικό εφταναν καθε τοσο στη σελίδα καθως έλειπα αφού έπρπε να βρίσκομαι στη Λάρισα για να τιμήσω την κόρη μου που ηταν σημαιοφόρος με το Σχολείο της.

Σαν απλοί πολίτες σαφώς και θα ειχαμε στησει τα ηχητικά μας , σαφώς και θα ακουγόταν παντου και δυνατά το ΄΄Μακεδονία ξακουστή΄΄ σαφώς και θα είχαμε μεριμνήσει με πρωτοβουλίες ωστε να μην εχουμε αυτό το χάλι.
Είπαμε βρε αδερφέ όμως ότι έχουμε και μιά οργανωμένη πολιτεία με εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες που θα καναν το χρέος τους. Μάταια ομως.

Leave Comments