By Αετόλοφος on Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020
Category: Αετόλοφος

Ψυχραιμία μέχρι να δούμε τι συμβαίνει με τις φήμες για κρούσμα στον Αετόλοφο.

Σας παρακαλώ να δειξετε ψυχραιμία μεχρι να διαπιστώσουμε αν οι φημες που μεταδόθηκαν αστραπή για κορονοιο στο χωριο μας εχουν υποσταση.

Δεν μπορούμε να στοχοποιηούμε ανθρώπους χωρίς στοιχεία. Θεωρώ χρέος μου σαν εκλεγμενος αν θελετε  να κανω καθε ενεργεια ωστε να διαταυρωσω τις πληροφορίες.

Εδω και ωρες το τηλεφωνο μου πηρε φωτια και καταλαβαινω την αγωνία σας.

Συνεχίστε να παιρνετε τα μετρα που συστηνει η πολιτεια και γω, οπως εδω και ωρες δε σταματησα να τηλεφωνω προς καθε κατευθυσνη με στοχο την εξακρίβωση.

Θα σας ενημερωσω σχετικα και οσο πιο συντομα γινεται. Περιμενω από στιγμη σε στιγμη ενα σημαντικο τηλεφωνημα.

 Συντάκτης:  Δημήτρης Μουλούδης

 

 Το αρθρο που διαβασα κι εγω λεει τα εξης

Μια γυναίκα ηλικίας 72χρονών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και οδηγείται στην ΜΕΘ.

Η γυναίκα νοσηλεύεται απο χθες το βράδυ στο ΓΝΛ με σοβαρά συμπτώματα, με τους γιατρούς να αναμένουν από χθες τα σημερινά αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό.

Τελικά σύμφωνα με τις εξετάσεις που βγήκαν πριν λίγη ώρα η γυναίκα είναι θετική στον κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Σημειώνεται πως η γυναίκα είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ, ενώ υπενθυμίζεται πως είναι το δεύτερο περιστατικό που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στην Λάρισα.

 Πηγη: larissapress.gr

 

Leave Comments