asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Δημήτρης Μουλούδης: Χρειάζεται να αναβαθμίσουμε την σχέση του πολίτη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δημήτρης Μουλούδης Δημήτρης Μουλούδης

Η υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό ΄΄Αετόλοφος Ξανά΄΄ συμπυκνώνει τη μεγάλη επιθυμία μου να δημιουργήσουμε μαζί πρακτικές και λύσεις. Αυτές που θα βοηθήσουν και θα ανακουφίσουν τους συγχωριανούς μας.
Η φροντίδα για τον συνάνθρωπο, η προσπάθεια για ποιοτική εξυπηρέτηση των κατοίκων του Αετολόφου και πάνω απ΄ όλα ο σεβασμός σε όλους τους Αετολοφίτες, με παρακίνησαν να πάρω μέρος στις εκλογές.

Γίνεται αμέσως κατανοητό, πως η απόφαση ενός ανθρώπου να εμπλακεί στο πολιτικό στίβο του χωριού που γεννήθηκε και μεγάλωσε πρέπει να είναι προσεκτική και συνάμα εξόχως σοβαρή. Το πεδίο της πολιτικής, ενέχει πολλούς κινδύνους, που το μετατρέπουν παράλληλα σε ένα αδυσώπητο αγώνα επιβίωσης του ικανότερου και καλύτερου. Ως συμμετέχων μιας προσπάθειας, που αποτελείται και από αλλους συγχωριανούς μας, θεωρούμε χρέος μας να θέσουμε επί τάπητος τα ζητήματα που μας απασχολούν και να προτείνουμε εύλογες και ρεαλιστικές προτάσεις.

Αρχικά , χρειάζεται να αναβαθμίσουμε την σχέση που διέπει τον πολίτη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πρωταρχικό μέλημά μας οφείλει να είναι ο εκσυγχρονισμός η Οργάνωση και η Λειτουργία όλων των παραμέτρων Εξυπηρέτησης του Αετολοφίτη. Οι Αετολοφίτες πρέπει επιτέλους να ενημερώνονται και να πληροφορούνται για τις ενέργειες που απαιτούνται για την διεκπεραίωση των υποθέσεων τους.

Μεγάλο ζητούμενο αποτελεί η αναδιάρθρωση δομής της τοπικής κοινότητας, σύμφωνα και με το νέο νόμο, ώστε να δημιουργηθούν δικλείδες ασφαλείας και ελέγχου μεταξύ των πολιτών και των αρμόδιων οργάνων. Κατά τα Συμβούλια πρέπει να τηρούνται τα πρακτικά των συνεδριάσεων σε ηλεκτρονική μορφή , ώστε οι δημότες πολίτες να ενημερώνονται για τις κοινές δράσεις και τα αποφάσεις του χωριού μας.

Σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες αρχές του Δήμου και την Οικονομική Επιτροπή, πρέπει να διατυπώσουμε προτάσεις για την αξιοποίηση των ακινήτων για πολιτιστικές εκδηλώσεις , θεατρικές παραστάσεις ή για διάφορες άλλες δραστηριότητες, την συντήρηση κονοτικών οδών, πλατειών και αλσών καθώς και την εκτέλεση νέων έργων , με έμφαση στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Η προσπάθεια αυτή δεν μπορεί να γίνει από έναν και μόνο άνθρωπο.
Συνοδοιπόρους στο δύσκολο αυτό εγχείρημα θα έχω, ανθρώπους που η ζωντάνια και η δημιουργικότητά τους, καθώς και η εμβρίθεια της σκέψης τους θ ‘αποτελέσουν ένα πολύτιμο εργαλείο για την περάτωση του οράματός μας.
Και καθώς ο κόσμος μας αλλάζει και μεταβάλλεται, η κοινότητά μας οφείλει να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι τα εξαιρετικά και άριστα αποτελέσματα μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά και με αίσθημα υπευθυνότητας μπορούν να έρθουν. Τα προσκόμματα της αδράνειας και της απραξίας οφείλουν να αποτελέσουν παρελθόν. Η χάραξη μίας νέας πορείας , μακριά από αυταπάτες και ρομαντισμούς, θα σβήσει μια για πάντα τις δυσκαμψίες και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Σας καλώ, λοιπόν, στις επερχόμενες αυτοδοιηκητικές εκλογές να υποστηρίξετε την υποψηφιότητά του συνδυασμού ΄΄Αετόλοφος Ξανά΄΄. Έτσι για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο και η ελπίδα μας για ένα καλύτερο και ομορφότερο χωριό , τον δικό μας Αετόλοφο!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Αετόλοφος Ξανά: Ότι έχουμε να πούμε... ξέρουμε και...
Αετόλοφος Ξανά: Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Λάρισας...
 
Αετόλοφος
25 Ιανουαρίου 2020
Το Βαθύρεμα στ’ αριστερά του δρόμου για την Αγιά, ο Αετόλοφος στα δεξιά. Σχεδόν απέναντι. Αρχαιότερος οικισμός αυτός, φα...
34 Hits
Αετόλοφος
22 Ιανουαρίου 2020
Ο Αετόλοφος είναι ένα χωριό και μια κοινότητα του δήμου της Αγίας . Πριν από τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης τ...
82 Hits
Αετόλοφος
14 Ιανουαρίου 2020
Γράφει ο Δημήτρης Μουλούδης:Σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά μ αυτό το χωριό. Οριστική ...
206 Hits
Αετόλοφος
05 Νοεμβρίου 2019
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7,30μμ θα παρουσιαστεί "Ο Υπάλληλος" στη ΧρυσαλίδαΤο επίκαιρο και διαχρονικό έργο ...
246 Hits
Αετόλοφος
29 Οκτωβρίου 2019
Μια μικρή γιορτή για να τιμηθούν οι πεσόντες για την ελευθερία της Πατρίδας μας πραγματοποιηθηκε στο χωριό μας ανήμερα τ...
352 Hits
Αετόλοφος
14 Οκτωβρίου 2019
Αξίζει να σωθεί η κοινωνία που θέλουμε να σώσουμε; Αυτό το ερώτημα «ταλανίζει» το μυαλό μου από την περασμένη εβδομάδα, ...
277 Hits

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο