asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Δημήτρης Μουλούδης: Χρειάζεται να αναβαθμίσουμε την σχέση του πολίτη με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Δημήτρης Μουλούδης Δημήτρης Μουλούδης

Η υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό ΄΄Αετόλοφος Ξανά΄΄ συμπυκνώνει τη μεγάλη επιθυμία μου να δημιουργήσουμε μαζί πρακτικές και λύσεις. Αυτές που θα βοηθήσουν και θα ανακουφίσουν τους συγχωριανούς μας.
Η φροντίδα για τον συνάνθρωπο, η προσπάθεια για ποιοτική εξυπηρέτηση των κατοίκων του Αετολόφου και πάνω απ΄ όλα ο σεβασμός σε όλους τους Αετολοφίτες, με παρακίνησαν να πάρω μέρος στις εκλογές.

Γίνεται αμέσως κατανοητό, πως η απόφαση ενός ανθρώπου να εμπλακεί στο πολιτικό στίβο του χωριού που γεννήθηκε και μεγάλωσε πρέπει να είναι προσεκτική και συνάμα εξόχως σοβαρή. Το πεδίο της πολιτικής, ενέχει πολλούς κινδύνους, που το μετατρέπουν παράλληλα σε ένα αδυσώπητο αγώνα επιβίωσης του ικανότερου και καλύτερου. Ως συμμετέχων μιας προσπάθειας, που αποτελείται και από αλλους συγχωριανούς μας, θεωρούμε χρέος μας να θέσουμε επί τάπητος τα ζητήματα που μας απασχολούν και να προτείνουμε εύλογες και ρεαλιστικές προτάσεις.

Αρχικά , χρειάζεται να αναβαθμίσουμε την σχέση που διέπει τον πολίτη και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πρωταρχικό μέλημά μας οφείλει να είναι ο εκσυγχρονισμός η Οργάνωση και η Λειτουργία όλων των παραμέτρων Εξυπηρέτησης του Αετολοφίτη. Οι Αετολοφίτες πρέπει επιτέλους να ενημερώνονται και να πληροφορούνται για τις ενέργειες που απαιτούνται για την διεκπεραίωση των υποθέσεων τους.

Μεγάλο ζητούμενο αποτελεί η αναδιάρθρωση δομής της τοπικής κοινότητας, σύμφωνα και με το νέο νόμο, ώστε να δημιουργηθούν δικλείδες ασφαλείας και ελέγχου μεταξύ των πολιτών και των αρμόδιων οργάνων. Κατά τα Συμβούλια πρέπει να τηρούνται τα πρακτικά των συνεδριάσεων σε ηλεκτρονική μορφή , ώστε οι δημότες πολίτες να ενημερώνονται για τις κοινές δράσεις και τα αποφάσεις του χωριού μας.

Σε συνεργασία πάντα με τις αρμόδιες αρχές του Δήμου και την Οικονομική Επιτροπή, πρέπει να διατυπώσουμε προτάσεις για την αξιοποίηση των ακινήτων για πολιτιστικές εκδηλώσεις , θεατρικές παραστάσεις ή για διάφορες άλλες δραστηριότητες, την συντήρηση κονοτικών οδών, πλατειών και αλσών καθώς και την εκτέλεση νέων έργων , με έμφαση στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

Η προσπάθεια αυτή δεν μπορεί να γίνει από έναν και μόνο άνθρωπο.
Συνοδοιπόρους στο δύσκολο αυτό εγχείρημα θα έχω, ανθρώπους που η ζωντάνια και η δημιουργικότητά τους, καθώς και η εμβρίθεια της σκέψης τους θ ‘αποτελέσουν ένα πολύτιμο εργαλείο για την περάτωση του οράματός μας.
Και καθώς ο κόσμος μας αλλάζει και μεταβάλλεται, η κοινότητά μας οφείλει να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι τα εξαιρετικά και άριστα αποτελέσματα μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά και με αίσθημα υπευθυνότητας μπορούν να έρθουν. Τα προσκόμματα της αδράνειας και της απραξίας οφείλουν να αποτελέσουν παρελθόν. Η χάραξη μίας νέας πορείας , μακριά από αυταπάτες και ρομαντισμούς, θα σβήσει μια για πάντα τις δυσκαμψίες και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Σας καλώ, λοιπόν, στις επερχόμενες αυτοδοιηκητικές εκλογές να υποστηρίξετε την υποψηφιότητά του συνδυασμού ΄΄Αετόλοφος Ξανά΄΄. Έτσι για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο και η ελπίδα μας για ένα καλύτερο και ομορφότερο χωριό , τον δικό μας Αετόλοφο!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Αετόλοφος Ξανά: Ότι έχουμε να πούμε... ξέρουμε και...
Αετόλοφος Ξανά: Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Λάρισας...
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
717 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1429 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
882 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
767 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
889 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1082 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.