By Αετόλοφος on Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020
Category: Αετόλοφος

Πατήρ Γεράσιμος: Πρόγραμμα των ακολουθιών τις άγιες ημέρες στον Αετόλοφο.

Αγαπητοί μου χωριανοί, απευθύνομαι πάλι σε εσάς, εκμεταλλευόμενος την αγαπημένη μας ιστοσελίδα, για να σας ενημερώσω σχετικά με με το πρόγραμμα των ακολουθιών τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις από τον τύπο, αλλά χωρίς να έχουμε λάβει ακόμη επίσημη ενημέρωση από την Μητρόπολή μας, η οποία θα ορίζει επακριβώς πως θα λειτουργήσουμε, το πρόγραμμα έχει ως εξής (σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής θα υπάρξει νέα ενημέρωση):

Σε όλες τις παραπάνω ακολουθίες, ως Μητροπολιτικός Ναός, επιτρέπεται να παρευρίσκονται εντός του Ναού μόνο 50 άτομα (μήπως είμαστε και παραπάνω?). Σε περίπτωση παρουσίας περισσότερων των 50 ατόμων, παρακαλώ και ικετεύω να ακολουθείτε τις οδηγίες των επιτρόπων μας, οι οποίοι θα έχουν κατευθυντήριες οδηγίες από τον π. Γεράσιμο.

Παρακαλούνται οι ηλικιωμένοι, και ιδιαίτερα εκείνοι που πάσχουν από ασθένειες που τους κατατάσσουν στις ευπαθείς ομάδες (ζαχαρώδης διαβήτης, καρδιοαγγειοπάθειες, αναπνευστικά προβλήματα, κλπ) να μην επιδιώξουν να έρθουν από νωρίς στην Εκκλησία. Είναι προτιμότερο να έρθουν προς το τέλος, ίσα ίσα να μεταλάβουν εάν το επιθυμούν. Επίσης μπορώ κατόπιν συνεννόησης να τους περιμένω να μεταλάβουν κατ΄ιδίαν μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας, στο πλαίσιο της ατομικής λατρείας όπως ανακοινώθηκε από τον τύπο.

Επίσης είναι ευνόητο ότι κανείς πιστός δεν θα εισέλθει εντός του Ιερού Ναού, χωρίς τη χρήση μάσκας.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον π. Γεράσιμο (τηλ.: 6907 794295).

Leave Comments