asas

Τα νεα μας

Από το χωριό και το Δήμο μας!

Καζάνι που βράζει ο Αετόλοφος

WP_20170718_13_34_55_Pro

Συσσωρευμένα προβλήματα και η πλήρη εγκατάλειψη από την μεριά της πολιτείας συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό. 

Το ποτήρι ξεχείλισε με τη εικόνα που παρουσιάζει ο δρόμος από τη διασταύρωση Αετολόφου, της επαρχιακής οδού Λάρισας Αγιάς ,και οδηγεί στο χωριό.

Οι κάτοικοι σκέφτονται κάθε μορφή κινητοποιήσης ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι αφού πλέον ο κίνδυνος ατυχήματος δεν είναι τρόπος του λέγειν αλλά η ουσία, όπως επισημαίνουν.

Μάρτυρες της αφόρητης κατάστασης γίνονται καθημερινά εκαντοντάδες οδηγοί οχημάτων αφού η συγκεκριμένη οδός ειναι η κεντρική αρτηρία που οδηγεί στον Αετόλοφο. Απορίας άξιον είναι πως δεν διακόπη ακόμη η συγκοινωνία με το υπεραστικό ΚΤΕΛ λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας.

Η ίδια και χειρότερη εικόνα παρουσιάζει το οδόστρωμα και στην είσοδο του χωριού από Αγιά. Τεράστιες λακκούβες με τους οδηγούς των τροχοφόρων να κάνουν ελιγμούς τύπου ΄΄καμικάζι΄΄ για να τις αποφύγουν.

''Δεν πάει άλλο'' δηλώνουν η πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού και όχι μόνο.

Μάταια περιμένουν από τη Δημοτική Αρχή μια τυπική έστω ενημέρωση η παρέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα αφού όπως εικάζεται η λύση βρίσκεται στα χέρια της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Εύλογο είναι το ερώτημα πολλών αν η ανώτερη αρμόδια υπηρεσία έχει ενημερωθεί από το Δήμο Αγιάς.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές καμία επίσημη ενημέρωση η ανακοίνωση δεν υπήρξε σχετικά και το μαρτύριο των Αετολοφιτών συνεχίζεται και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα.

Μια σειρά άλλων προβλημάτων που κάνουν τη ζωή των κατοίκων κόλαση στον Αετόλοφο θα επισημανθούν σύντομα σε επόμενα άρθρα της σελίδας μας.

Τα παιδιά του Αετολόφου μας συγκίνησαν όλους!!!
Αετολοφιτης παραγωγος φρουτων μιλαει αποκλειστικα ...
 
Αετόλοφος
21 Νοεμβρίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, μετά από πολύ καιρό αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, αρχικά δια της παρούσης και κ...
679 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
29 Μαϊος 2021
Σε προγραμματισμένες διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα προχωρήσ...
1382 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
23 Απριλίου 2021
Μια πρώτη ενημέρωση για τις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας Σάββατο ΛΑΖΑΡΟΥ, Θ. Λειτουργία πρωί, ώρα 07:30 Κυριακή ΒΑΙΩΝ, Θ....
846 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
21 Απριλίου 2021
Κατόπιν επικοινωνίας με την ΔΕΥΑ Αγιας μας ενημέρωσαν πως η διακοπή στη παροχή υδρευσης οφείλεται σε βλάβη στην πομώνα α...
736 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
14 Απριλίου 2021
Αγαπητοί μου ενορίτες, Το ερχόμενο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, εκτάκτως θα τελέσουμε θεία λειτουργία <<ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟ...
855 Εμφανίσεις
Αετόλοφος
31 Μαρτίου 2021
  Δεν έχει υπάρξη τέτοια εικόνα απαξίωσης ενός τόπου, στα ιστορικά χρονικά. Ο Αετόλοφος έρμαιο στην τύχη του το μόν...
1045 Εμφανίσεις

Επικοινωνηστε μαζι μας για κάθε πληροφορία σχετικά με τον Αετόλοφο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που διασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία.